OVER ONS

◦ ◦ ◦

Wij zijn PANTER&SCHAAP. Wij geloven dat een duurzame levensstijl niet moeilijk hoeft te zijn. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Maar, wij geloven ook dat je daarvoor niet de hoofdprijs hoeft te betalen. 

In ons atelier in Rotterdam maken wij tijdloze, duurzame unisex kleding met aandacht voor mens, dier en milieu.  Slow & fair fashion noemen we dit ook wel. Onze ontwerpen zijn veelal geïnspireerd op Scandinavisch minimalisme en Japans design. Naast de items die te koop zijn in onze webshop maken we op afspraak ook kleding op maat. Hierbij gebruiken we een aantal basisontwerpen waarbij jij zelf de maat, stof en details bepaalt. Mail ons voor meer informatie of bekijk ons lookbook.

Wij selecteren onze materialen zorgvuldig. Zo gebruiken wij uitsluitend natuurlijke materialen die onder ethische en verantwoorde omstandigheden zijn geproduceerd. (GOTS, Oeko-tex) Ook in ons atelier werken we zo duurzaam mogelijk, met extra aandacht voor het minimaliseren van afval en het vermijden van plastic.

Sinds 2020 zijn wij ook begonnen met het vervaardigen van natuurlijke en duurzame huishoud- en verzorgingsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop.