ONZE WERKWIJZE

HOE HET WERKT

Online vind je onze unisex prototypes, deze geven een idee van hoe een item er uit zou kunnen zien. Je kunt het vergelijken met het kopen van een auto: jij kiest het model, de kleur en de opties, maar je hoeft de auto niet zelf te ontwerpen.

Op basis van de prototypes kies je zelf de kleur en het type stof. Hiervoor kun je een afspraak maken van een half uur via het afspraken formulier. Wij zorgen dat de stof eerlijk is geproduceerd en er zo min mogelijk chemicaliën zijn gebruikt. Je item wordt na het opnemen van je maten en wensen in ons atelier aan huis gemaakt. Je kunt dan je voorkeuren voor het model aangeven, maar je kunt je ook laten adviseren; bij de een staat een ronde hals beter dan bij de ander.

Afhankelijk van het model en je reisafstand plannen we een doorpas, of kun je meteen het item ophalen. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 weken. Het totaalbedrag is gebaseerd op het aantal gewerkte uren en de kosten van de stof. De 'vanaf' prijs is een reële schatting waarvan we proberen zo min mogelijk af te wijken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven