ONS VERHAAL

PANTER&SCHAAP - SLOW&FAIR FASHION
Wat is normaal? Je kunt het filosofisch of existentialistisch benaderen, maar laten we het simpel houden.

Het is normaal dat de zeespiegel stijgt als gevolg van het smelten van de ijskappen. Het is normaal dat koraal sterft en we straks niets meer te zien hebben onder water. Het is normaal dat de Amoerpanter bijna uitgestorven is en dat er met gemak 3 euro betaald wordt voor een t-shirt bij de grote winkelketens. Een  t-shirt, waar een kindje de hele dag voor heeft moeten zwoegen in een fabriek in Bangladesh voor een hongerloontje.

PANTER&SCHAAP vindt dit niet normaal. Sterker nog, dit vinden wij abnormaal!  En de grap is dat wij hier allemaal aan meedoen. Het lijkt misschien moeilijk om betere keuzes te maken, maar als je het stap voor stap doet, wordt het vanzelf normaal.

PANTER&SCHAAP is een slow en fair fashion brand met een vleugje Rotterdams lef. Het zet grote vraagtekens bij de massaconsumptie cultuur en kiest voor duurzame, tijdloze kleding die op Nederlandse bodem in elkaar wordt gezet, tegen eerlijke prijzen, met normale werkomstandigheden.

Daarnaast wil PANTER&SCHAAP een bewustwording en gedragsverandering teweeg brengen bij de modebewuste klant. En als het even kan, kiest PANTER&SCHAAP in de hele productieketen voor een eerlijk alternatief.Omdat mode vergankelijk is, maakt PANTER&SCHAAP geen mode maar kleding.

 

  • Sinds 2013 is PANTER&SCHAAP een zelfstandig bedrijf, gespecialiseerd in ontwerp, producties en styling voor voornamelijk fotografie en video. Daarnaast is PANTER&SCHAAP sinds 2017 een fair&slow fashion brand en mag sinds datzelfde jaar Rotterdam haar thuis noemen ·

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven