FAQ

WAAR IS PANTER&SCHAAP?
Ons atelier aan huis bevindt zich in het centrum van Rotterdam, vlakbij Centraal Station. Klik hier voor de exacte locatie.

HEBBEN JULLIE OOK EEN WINKEL?
Ons atelier is open op afspraak, maar onze online winkel breidt zich langzaam verder uit. 

WAT IS JULLIE RETOUR BELEID?
Aangezien onze items op maat worden gemaakt is ons retour beleid beperkt. Hierover lees je meer in de Algemene Voorwaarden.

WAT KOST EEN OP MAAT GEMAAKT ITEM?
In onze webshop zie je 'vanaf' prijzen staan. Deze prijs wordt, berekend door het aantal werkuren op te tellen bij de kosten van de stof. De gemiddelde prijs van een stof, plus het normale aantal werkuren is de 'vanaf-prijs'. We proberen hier zo min mogelijk van af te wijken. 
De items die in het atelier worden gemaakt variëren gemiddeld tussen de 70 en 150 euro, afhankelijk van de wensen van de klant. Bij arbeidsintensieve items kan de prijs hoger worden. Hiervoor wordt altijd een prijsindicatie vooraf gegeven.

KAN IK OOK EEN SPECIAAL VERZOEK INDIENEN?

Ja, dat kan zeker. We kunnen mogelijk niet aan elk verzoek voldoen maar stuur ons gerust een e-mail of telefoonbericht met je ideeën. 

WAT IS DE 'SUSTAINABLE FASHION ACADEMY'?
De SFA is een plek waar je meer kunt leren op het gebied van duurzame kleding. Zo geven we onder andere tips om je kleding langer mooi te houden, informatie over stoffen, stof tot nadenken en interessante artikelen over de kledingindustrie.

WAT BEDOELT PANTER&SCHAAP MET UNISEX?
De items die te zien zijn in ons lookbook kunnen door iedereen gedragen worden. Wij kennen geen gender toe aan kleding. 

WAT DOET PANTER&SCHAAP AAN DUURZAAMHEID?

We proberen de wereld zo min mogelijk te schaden. Dit doen we door zo veel mogelijk te werken met GOTS gecertificeerde stoffen en fournituren (ritsen, knopen, garen, etc.). Daarnaast gebruiken we groene stroom, en zijn de werkomstandigheden waarin we we werken normaal. Lees hier meer over onze werkwijze.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven